Thursday, 1 November 2012

tamat lah zaman persekolahan,kini dihantui memori :)

assalamualaikum..ya allah,seandainya dia adalah jodohku kau titipkanlah jua perasaan
yg ku rasa skg kepadanya..agar dia pun tahu apa yg ku rasa :'(
bersawang siak blog dieba nie..brrrrrrrr -.-'
hurmmm dah lame tak usha usha tp pagi yg sayu nie tetibe je trgerak hati nak jengah blog...
btw,korang semua chat ke?hohohoo..skg ni PENYAKIT "M" tgah kuasai diri dieba..
aduuududuu..rasa mcm dah takde penawarnye daa pulak ehh..lame tak blogwalking..
alahai..busy sgt ke dieba oi?sampai boleh mengalahkan datin sri :p kekekee
entahhhlaaa..tak taw aihhh nak habaq kat hangpa cmna >.<" 
nevermind..watlex watsyok sat :) tuuu..dalam bilik kebal kat sekolah,QUESTION SHEET dah tggu!!!
AAaaAaa~! pejam celik 19 NOVEMBER ni dah STPM lah babe!
ayoooyoyoyooo ammmaaa appppaaaa :p
hahahhahahaha...grrrgrggrrr..skg ni STUDY WEEK..
semua candidates CONFIRM PRESSURE gilooo skg nie en? same ar dgn diebaaa -.-'
atoototooo..tapi takpe.. :)
RELAX,USAHA,DOA DAN TAWAKAL :)
tak perlu menensionkan diri sgt ye kawan kawan..hahaha..dieba cakap cmnie sbb dieba
sebenarnyeee..dah fedup nk study -.-' tp still ada semangat nak buat yg terbaik kottt!
haaaa...semangat tapi malas?ashanner tu dieba!!! relax dulu :)
mungkin mood study tu datang sehari sebelom seat paper! naahhhhhaaaiii!!
hahahhahaa...buleyhhh jugak nohhh lagu tu??
benda ke hadapan takde siapa punn yg tahu kan? :)
TAKPE dieba..biar je cikgu cikgu nak cakap ape,nak perli ape..HATI KERING kan :)
semua ni dah pernah rasa mati matian waktu SPM dulu..bila STPM?spoiled :)
but....nevermind..awak sendiri tahu ape awak buat,jangan sesekali patah semangat bila orang sekeliling "JUDGE" awak okay dieba :) mulut orang memang laa kecik tapi mengalahkan mulut tempayan bila bercakap tuuu :) TAKPE DIEBA..BIARKANNNN :)
dieba doakan kat semua candidates tak kira laa SPM/STPM/STAM insyaallah kita semua berjaya nanti :)
jangan lupa ALLAH..ALLAH is always with us..ALLAH ikut kita masuk dewan exam taw!
sedangkan MAK BAPAK,ADIK KAKAK ABANG then BOYFRIEND sekalipun tak boleh ikut masuk :)
aceceeeceeehhh! pandai pulak hang bermadah nohh dieba ^.^
sekian saja entry kali nie..WISH ALL THE BEST,GOOD LUCK..MANJADDA WAJADDA :)
watlex watpeace result biar bikin hot :) insyaallah..
assalamualaikummmm semua :)
(TAK MAU TENSION TENSION NOHHHH!)


Friday, 28 September 2012

Dieba Ohh Dieba

Hye hye semua member member kite kat blog nie :)assalamualaikum,salam jumaat :)
abang abang hensem segak bergaya dgn baju melayu ehh~alhamdulillah jalan kaki lg byak pahalanye kalau nak ke masjid tuhh :) hati hati erkk >.<"
Dieba takde pun nak shared ape ape,cuma teringin nak menaip je :)
hihiii..mesti tah pape kann! tapi kann,dieba rase macam tenang je pagi jumaat nie,
(sebenarnye dah tengahari)
sbbnye hari nie anniversary dieba dgn my love lah :)
winkk winkkk <3 heheee..
untuk Muhd Aizad B.Mohd Kassim,saya sayangkan awak sgt sgt ye..
saya harap cepat lahh bulan November tiba,tak sabar dah nak jadi yg rasmi dan direstui
depan parents saya :) saya harap antara kita ada kejujuran dan saling memahami :)
walaupon jauh,saya tunggu saat kita bersatu ok my dear :)
actually malu nak cakap tp takpe lah~hahah..
'SEMOGA BERAKHIR DENGAN SEBUAH KEBAHAGIAAN'
AMIN YA RABBAL ALAMIN :)

Sunday, 23 September 2012

Sedih Sedih Kenape Nie?

assalamualaikum al follower n readers :) hye korang! sedih hati ni~
kadang tu,bila kita dah jumpa dgn lelaki yg btul da boleh care n bimbing kite  ke jalan yg sepatutnya,
ada kat bab lain yg dy tak bape nak boleh sgt..bukan nak cakap kat sesape pn..
just dari pemerhatian dieba je O.O"
tak perlu nak celoteh yg panjang lebar sgt,dieba disini nak bagitaw..
KALAU KITE DAH BETUL SAYANG KAT SESEORANG TU,PERASAAN SAYANG KITE KAT DIA TAKKAN PERNAH BERUBAH N BERGANJAK
WALAU SIKIT PON KAN??? :'(
MACAM DIEBA LAA~COUPLE DGN AIZAD,walaupon byak kali gadoh tp HATI STILL SAYANG DIA SGT SGT :)
walau pada hakikatnya kami dah tak macam dulu lg dah..its okay sbb SAYANG TAK BOLEH DIPAKSA.
dieba nie degil sebenarnya susah nak dengar cakap..
pakwe mana tak tension kan~
but at least dieba paham ape dieba buat..takpela..
SABAR DIEBA SABAR :) sebenarnya malas nak entry ttg CINTA tp nih yg tgah menyakitkan jiwa dieba skg..entrykan jelaa..semoga jumpe lagi dlm entry baru yg bukan ttg CINTA lg :)
assalamualaikum LA TAHZAN :)

jelas sakit

hye all :) meet again muka budak kuat tachink niehh!  ermmm~
malam nie takde buat ape lahh sgt pon ai~just follow follow me aje ^^,
KALI NIE DIEBA NAK BUAT ENTRY TTG SEBUAH LAGU LA..
JELAS SAKIT BY SOUQY BAND !
ermmm..bg dieba lagu nie best n menyayat hati..ingat nak masukkan dlm blog dieba tp still tak reti lah macamne nak masukkan lagu tu..
tengok tutorial tp buatnye tak jadi :'( WHAT THE SAD LIFE FOR THE NEW BLOGGER..
haha..ITS OKAY ITS ALRIGHT COMEON BEBEH TRY TRY TRY :)
masuk kat lirik lah pulak ehhh :
MENGAPA KU TERUS MEMIMPIKANMU,
MENGAPA KU MENANGIS UNTUKMU,
MENGAPA KU SELALU TERSAKITI,
MENGAPA KU BERHARAP PADAMU!
JELAS JELAS KAU TAK MEMIKIRKAN AKU,
JELAS JELAS KAU TAK MENGINGINKAN AKU,
JELAS JELAS KAU TAK PERNAH MENGANGGAPKU ADA :'(
MUNGKINKAH INI MEMANG JALAN TAKDIRKU,
MUNGKINKAH INI YG TERBAIK UNTUKKU,
NAMUN TAK KUASA AKU BILA TERUS BEGINI,
AKU TAK SANGGUP,
SUNGGUH AKU TAK SANGGUP :'(