Thursday, 1 November 2012

tamat lah zaman persekolahan,kini dihantui memori :)

assalamualaikum..ya allah,seandainya dia adalah jodohku kau titipkanlah jua perasaan
yg ku rasa skg kepadanya..agar dia pun tahu apa yg ku rasa :'(
bersawang siak blog dieba nie..brrrrrrrr -.-'
hurmmm dah lame tak usha usha tp pagi yg sayu nie tetibe je trgerak hati nak jengah blog...
btw,korang semua chat ke?hohohoo..skg ni PENYAKIT "M" tgah kuasai diri dieba..
aduuududuu..rasa mcm dah takde penawarnye daa pulak ehh..lame tak blogwalking..
alahai..busy sgt ke dieba oi?sampai boleh mengalahkan datin sri :p kekekee
entahhhlaaa..tak taw aihhh nak habaq kat hangpa cmna >.<" 
nevermind..watlex watsyok sat :) tuuu..dalam bilik kebal kat sekolah,QUESTION SHEET dah tggu!!!
AAaaAaa~! pejam celik 19 NOVEMBER ni dah STPM lah babe!
ayoooyoyoyooo ammmaaa appppaaaa :p
hahahhahahaha...grrrgrggrrr..skg ni STUDY WEEK..
semua candidates CONFIRM PRESSURE gilooo skg nie en? same ar dgn diebaaa -.-'
atoototooo..tapi takpe.. :)
RELAX,USAHA,DOA DAN TAWAKAL :)
tak perlu menensionkan diri sgt ye kawan kawan..hahaha..dieba cakap cmnie sbb dieba
sebenarnyeee..dah fedup nk study -.-' tp still ada semangat nak buat yg terbaik kottt!
haaaa...semangat tapi malas?ashanner tu dieba!!! relax dulu :)
mungkin mood study tu datang sehari sebelom seat paper! naahhhhhaaaiii!!
hahahhahaa...buleyhhh jugak nohhh lagu tu??
benda ke hadapan takde siapa punn yg tahu kan? :)
TAKPE dieba..biar je cikgu cikgu nak cakap ape,nak perli ape..HATI KERING kan :)
semua ni dah pernah rasa mati matian waktu SPM dulu..bila STPM?spoiled :)
but....nevermind..awak sendiri tahu ape awak buat,jangan sesekali patah semangat bila orang sekeliling "JUDGE" awak okay dieba :) mulut orang memang laa kecik tapi mengalahkan mulut tempayan bila bercakap tuuu :) TAKPE DIEBA..BIARKANNNN :)
dieba doakan kat semua candidates tak kira laa SPM/STPM/STAM insyaallah kita semua berjaya nanti :)
jangan lupa ALLAH..ALLAH is always with us..ALLAH ikut kita masuk dewan exam taw!
sedangkan MAK BAPAK,ADIK KAKAK ABANG then BOYFRIEND sekalipun tak boleh ikut masuk :)
aceceeeceeehhh! pandai pulak hang bermadah nohh dieba ^.^
sekian saja entry kali nie..WISH ALL THE BEST,GOOD LUCK..MANJADDA WAJADDA :)
watlex watpeace result biar bikin hot :) insyaallah..
assalamualaikummmm semua :)
(TAK MAU TENSION TENSION NOHHHH!)


No comments:

Post a Comment